BARBAROS İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Öğrencilerimizin zihninde,insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip , farklılıkları zenginlik sayan, kendine ve topluma faydalı çağdaş bireyler yetiştirmek. Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- TÜBİTAK 4006 2- TÜBİTAK 4007 3- EVİN OKULA YAKINLAŞMASI 4- KİTAP ŞENLİĞİ 5- HER SINIFIN YETİM KARDEŞİ VAR 6- TEMA ORTAOKUL EL ELE 7- OKUL ÖNCESİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJELERİ 8- ZİLSİZ OKUL PROJESİ 9- DÜNDEN BUGÜNE TÜRKİYE 10- ISO 45001 PROJESİ

Telefon - 02625262609

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korfezbarbarosiho.meb.k12.tr

Adres - Barbaros Mahallesi Kaplan Sokak No 30 Körfez/KOCAELİ

Öğretmen :34
Öğrenci :426
Derslik :26
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3422
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - Barbaros Mahallesi Kaplan Sokak No 30 Körfez/KOCAELİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 km mesafedir. İlçe Kaymakamlık Binasına 1 km mesafededir.